Vdes këngëtarja Lilijana Çavolli

0

Këngëtarja Lilijana Çavolli ka vdekur në moshën 73 vjeçare.Lajmin e ka konfirmuar vëllai i këngëtares përmes një fotografie të hedhur në Facebook, mbishkrimi i së cilës ishte ‘A shkove moj moter a?.

Lilijana çmohet për kontributin që i ka dhënë muzikës shqiptare dhe është njëra ndër perlat e kulturës shqiptare. Lili, siç e njihnin miqtë ka punuar edhe në redaksinë e muzikës në Radio Prishtinë, ndërsa pa luftës ajo ka qenë autore dhe moderatore e emisionin “Evergreen” në Radio Kosova.

Authors

*

Top