Strazimiri, anëtari i katër i PD në Këshillin e Mandateve dhe Imunitetit

gent strazimiri 65473829456473829348574839Gent Stazimiri, deputet i Partisë Demokratike u emërua nga Kuvendi i Shqipërisë anëtari i ri i PD në Këshillin e Mandateve dhe Imunitetit. 

Në mbledhjen e fundit të këtij këshilli, ku diskutohej kërkesa e Prokurorisë së Përgjithshme për dhënien e autorizimit nga Kuvendit për arrestimin e deputetit Mark Frroku si i dyshuar për një vrasje në Belgjike në vitin 1999, nga deputetët demokratë u kërkua miratimi i Gent Srazimirit si anëtar i ri i këtij Këshilli, vend i cili ishte bosh me ndarjen nga jeta të deputetit Sokol Olldashi.

Authors

*

Top