Qytetarët mund t’i paguajnë borxhet e energjisë deri më 15 korrik

gjiknuriShtyhet afati për skemën lehtësuese për pagesat e prapambetura. Qytetarët mund t’i paguajnë borxhet e energjisë deri më 15 korrik.

“300 mijë qytetarë përfituan nga skema deri më 31 mars, 200 mijë të tjerë jo. 200 mijë qytetarë mund t’i paguajnë borxhet e energjisë deri më 15 korrik” tha ministri Damian Gjiknuri në një prononcim për median në prani dhe të kreut të OSHEE-së.

Authors

*

Top