KALENDARI I AKTIVITETEVE KULTURORE TË JAVËS -TIRANË – Për Periudhën 11 – 17 Maj 2015

Këtë javë shfaqje dhe premiera të reja vijnë për të gjithë artdashësit shqiptarë…

Duke filluar nga shfaqjet në Teatrin Kombëtar të Operas dhe të Baletit, e duke vazhduar me Ekspozitat e shumta në galeritë e ndryshme të Tiranës, jeta kulturore e Tiranës sjell ngjyra, në çdo preferencë.

Një derë e hapur me mundësi të pafundme ju ofrohet, ku ju mund të kaloni kohën tuaj të lirë.

Për informacione më të hollësishme rreth  Kalendarit të Shfaqjeve Kulturore që janë planifikuar të zhvillohen këtë javë në institucionet kulturore të TIRANES :

Teatrit Kombëtar – Operas së Baletit – Kinemave –

Ekspozitave  të piktorëve më në emër të Shqipërisë,

Kliko KËTU

Authors

*

Top