Gjymtyrët Bionic-E, e ardhmja e bioteknologjisë

1Banori i Kolorados Les Baugh është shndërruar në fytyrën e re të teknologjisë bionike teksa kërkuesit nga johns Hopkins e kanë pajisur atë me 2 gjymtyrë të teknologjisë më të fundit nën kontrollin e drejtpërdrejtë të trurit të tij.

Jo vetëm që ky është një evolucion për gjymtyrët fallco modern, por gjithashtu ka arritur të kapë imagjinatën e miliona njerëzve për shkak se, mbi të gjitha duket e bukur dhe së dyti sepse ilustron qartë ekuivalencën e biologjisë dhe teknologjisë.

Pamja e njeriut të pajisur me dy gjymtyrë modular prostetik, me të vërtetë që ja arrin qëllimit. Ne tashmë jemi në rrugën e duhur drejt llojit bionike që sfidojnë konceptin tonë mbi njerëzimin.

Authors

*

Top