Gjoba për valixhet me rrota

valixhe2Një ligj i ri dhe mjaft i çuditshëm është gati të hyjë në fuqi në Venecia të Italisë dhe bëhet fjalë për valixhet me rrota.

 

Zyrtarët italian janë lodhur nga zhurma që shaktojnë valixhet kur tërhiqen, saqë kanë menduar të vendosin gjoba deri në 500 euro për personat që përdorin këto valixhe.

 

Ligji pritet të hyjë në fuqi në maj të vitit 2015, dhe mendohet se do të pritet me kënaqësi nga banorët të cilët, presin 22 milionë vizitorë çdo vit.

Authors

*

Top