Energji articles

[Streaming] Annabelle: Creation (2017) Full Movie

Annabelle: Creation (2017) Director David F. Sandberg. Producer Peter Safran, James Wan. Production Company New Line Cinema, Atomic Monster. Release August 3, 2017 Country United States of America. Language English. Runtime 109min Genre Thriller, Horror. PLAY MOVIE DOWNLOAD Synopsis Watch Annabelle: Creation (2017) Full Movie Online Free. Movie ‘Annabelle: Creation’ was released in August 3,

Qytetarët mund t’i paguajnë borxhet e energjisë deri më 15 korrik

Shtyhet afati për skemën lehtësuese për pagesat e prapambetura. Qytetarët mund t’i paguajnë borxhet e energjisë deri më 15 korrik. “300 mijë qytetarë përfituan nga skema deri më 31 mars, 200 mijë të tjerë jo. 200 mijë qytetarë mund t’i paguajnë borxhet e energjisë deri më 15 korrik” tha ministri Damian Gjiknuri në një prononcim

Energjia, si përfitohet nga ulja e kamatëvonesës

Janë rreth 5000 abonentë të energjisë elektrike, të cilëve iu është ndërprerë akt-marrëveshja e lidhur me Operatorin e Shpërndarjes për shlyerjen me këste të borxheve të energjisë. Shkak për këtë penalizim është bërë mosrespektimi i afateve kohore, siç e parashikon kontrata. Një skemë e re për të paguar borxhet e faturave të energjisë elektrike është

Bilanci i OSHEE, Rama: Transformuam situtatën energjetike, rritja e likuiditetit solli uljen e nivelit të borxhit

Kryeministri Edi Rama e ka quajtur një çështje të sigurisë kombëtare, çështjen e energjisë për të cilën është shprehur shumë i kënaqur nga reformat dhe rezultatet e arritura. Në aktivitetin e zhvilluar sot me temë “Bilanci i OSHEE. Rezultatet e skemës lehtësuese të pagesës së borxheve të energjisë”, Rama disa herë i ka mëshuar faktit

Ministri Gjiknuri: Nuk do të ketë privatizim të OSHEE brenda këtij mandati

Qeveria nuk do të privatizojë kompaninë e Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, të paktën për këtë vit. Kështu është shprehur Ministri i Energjitikës Damian Gjiknuri në Komisionin e Veprimtarisë Prodhuese ku është diskutuar projektligji “Për sektorin e energjisë elektrike”.    I pyetur nga deputeti i Partisë Demokratike Helidon Bushati, Ministri Gjiknuri nënvizoi faktin se

Gjiknuri takon Paganon: Reformat në energji kërkojnë kohën e tyre

Ministri i Energjisë dhe i Industrisë, Damian Gjiknuri, priti këtë të premte në Tiranë drejtorin Ekzekutiv pranë Bankës Botërore në Uashington, Patrizio Pagano, të cilin e njohu me hapat dhe masat e ndërmarra nga qeveria shqiptare në kuadër të reformës në sektorin e energjisë elektrike. “Janë kryer një sërë veprimesh që çojnë në rritjen e

Bilanci i energjisë 2014, përgjysmohen vjedhjet, rriten me 34 % humbjet teknike

Kompania e Shpërndarjes së Energjisë ka ulur dukshëm humbjet nga mospagesat energjisë por ka thelluar humbjet teknike në rrjet nga amortizimi i tejskajshëm. Instituti i statistikës, publikoi sot bilancin energjisë për vitin 2014 ku u vu re një reduktim të humbjeve jo teknike me 42 % në një kohë që humbjet teknike u rriten me

Kuvend, borxhet e energjisë, jo titull ekzekutiv

Kuvendi  gjatë ditës së sotme, ne seancë plenare, miratoi  me 76 vota pro ndryshimet në ligjin “Për pagesat e vonuara në detyrimet kontraktore”, i cili parashikon heqjen e së drejtës prodhuesve të vegjël të energjisë dhe kompanive të përmbarimit të ngrijnë llogaritë e kompanive publike KESH, OSHEE dhe OST për pagesat e vonuara në detyrimet

Top