Ekonomi articles

Download and Watch Movie Spider-Man: Homecoming (2017)

Spider-Man: Homecoming (2017) Director : Jon Watts. Writer : John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein, Erik Sommers, Chris McKenna, Christopher D. Ford, Jon Watts. Producer : Kevin Feige, Amy Pascal. Release : July 5, 2017 Country : United States of America. Production Company : Columbia Pictures, Marvel Studios, LStar Capital, Pascal Pictures. Language : English.

[Streaming] Death Note (2017) Full Movie Online

Death Note (2017) Director Adam Wingard. Producer Roy Lee, Dan Lin, Jason Hoffs, Masi Oka. Production Company Vertigo Entertainment, Lin Pictures. Release August 25, 2017 Country United States of America. Language English. Runtime 81min Genre Fantasy, Horror, Thriller. PLAY MOVIE DOWNLOAD Synopsis Watch Death Note (2017) Full Movie Online Free. ‘Death Note’ is a movie

Raporti FMN: Shqipëria, i vetmi vend në EQL ku pagat kanë rënë dhe papunësia është rritur

 Në raportin e fundit ekonomik rajonal të Europës Qendrore, Lindore dhe Juglindore (CESEE) të publikuar nga FMN, Shqipëria rezulton vendi i vetëm që në tremujorin e tretë të vitit 2014 ka shënuar një rritje të papunësisë dhe rënie të pagës reale, ndryshe nga pothuajse të gjitha vendet e tjera që kanë pasur tendencë të kundërt,

Mother! (2017) [Full Movie HD]

Mother! (2017) Director Darren Aronofsky. Producer Darren Aronofsky, Ari Handel, Scott Franklin. Production Company Protozoa Pictures. Release September 13, 2017 Country United States of America. Language English. Runtime 115min Genre Horror, Drama, Mystery, Thriller. PLAY MOVIE DOWNLOAD Synopsis Watch Mother! (2017) Full Movie Online Free. Movie ‘Mother!’ was released in September 13, 2017 in genre

Çikago: “Pete’s fresh market” kërkon prodhime shqiptare

Këto ditë në Çikago është hapur “Pete’s fresh market” një nga bizneset më modernë të tregtisë së prodhimeve ushqimore nga Amerika dhe nga tregjet botërorë. Në një ambient të mrekullive ka bërë që me qindra blerës amerikanë të presin në radhë për të blerë prodhimet ushqimore me standarde të kritereve ekologjike  të prodhuara në Amerikë

BSH: Kreditë e këqija në nivel të lartë, Sejko raporton në Komision

Banka e Shqipërisë vlerëson se sistemi financiar bankar në tërësi është i qëndrueshëm por rreziku kryesor vijon të mbeten kreditë e këqija. Guvernatori i BSH-së Gent Sejko duke prezantuar raporti vjetor i Bankës së Shqipërisë për vitin 2014 paraditen e sotme para komisionit të Ekonomisë u shpreh se kreditë e këqija vijojnë të mbeten në

Zv/Guvernatorja e BSH: Kreditë me probleme në nivele shumë të larta

Zëvendësguvernatorja e Bankës Elisabeta Gjoni tha se kreditë e këqija janë në nivel shumë të lartë “Jemi në kushtet kur cilësia e kredisë e portofolit ekzistues është jo i mirë. Kreditë me probleme janë gati 1/4 e portofolit të ekonomisë, pra në nivele shumë të larta. Kjo cilësi  e ulët e portofolit të kredisë ndikon

Top