EKONOMI articles

Download and Watch Movie Spider-Man: Homecoming (2017)

Spider-Man: Homecoming (2017) Director : Jon Watts. Writer : John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein, Erik Sommers, Chris McKenna, Christopher D. Ford, Jon Watts. Producer : Kevin Feige, Amy Pascal. Release : July 5, 2017 Country : United States of America. Production Company : Columbia Pictures, Marvel Studios, LStar Capital, Pascal Pictures. Language : English.

[Streaming] Death Note (2017) Full Movie Online

Death Note (2017) Director Adam Wingard. Producer Roy Lee, Dan Lin, Jason Hoffs, Masi Oka. Production Company Vertigo Entertainment, Lin Pictures. Release August 25, 2017 Country United States of America. Language English. Runtime 81min Genre Fantasy, Horror, Thriller. PLAY MOVIE DOWNLOAD Synopsis Watch Death Note (2017) Full Movie Online Free. ‘Death Note’ is a movie

[Streaming] Annabelle: Creation (2017) Full Movie

Annabelle: Creation (2017) Director David F. Sandberg. Producer Peter Safran, James Wan. Production Company New Line Cinema, Atomic Monster. Release August 3, 2017 Country United States of America. Language English. Runtime 109min Genre Thriller, Horror. PLAY MOVIE DOWNLOAD Synopsis Watch Annabelle: Creation (2017) Full Movie Online Free. Movie ‘Annabelle: Creation’ was released in August 3,

Raporti FMN: Shqipëria, i vetmi vend në EQL ku pagat kanë rënë dhe papunësia është rritur

 Në raportin e fundit ekonomik rajonal të Europës Qendrore, Lindore dhe Juglindore (CESEE) të publikuar nga FMN, Shqipëria rezulton vendi i vetëm që në tremujorin e tretë të vitit 2014 ka shënuar një rritje të papunësisë dhe rënie të pagës reale, ndryshe nga pothuajse të gjitha vendet e tjera që kanë pasur tendencë të kundërt,

Mother! (2017) [Full Movie HD]

Mother! (2017) Director Darren Aronofsky. Producer Darren Aronofsky, Ari Handel, Scott Franklin. Production Company Protozoa Pictures. Release September 13, 2017 Country United States of America. Language English. Runtime 115min Genre Horror, Drama, Mystery, Thriller. PLAY MOVIE DOWNLOAD Synopsis Watch Mother! (2017) Full Movie Online Free. Movie ‘Mother!’ was released in September 13, 2017 in genre

Çikago: “Pete’s fresh market” kërkon prodhime shqiptare

Këto ditë në Çikago është hapur “Pete’s fresh market” një nga bizneset më modernë të tregtisë së prodhimeve ushqimore nga Amerika dhe nga tregjet botërorë. Në një ambient të mrekullive ka bërë që me qindra blerës amerikanë të presin në radhë për të blerë prodhimet ushqimore me standarde të kritereve ekologjike  të prodhuara në Amerikë

Qytetarët mund t’i paguajnë borxhet e energjisë deri më 15 korrik

Shtyhet afati për skemën lehtësuese për pagesat e prapambetura. Qytetarët mund t’i paguajnë borxhet e energjisë deri më 15 korrik. “300 mijë qytetarë përfituan nga skema deri më 31 mars, 200 mijë të tjerë jo. 200 mijë qytetarë mund t’i paguajnë borxhet e energjisë deri më 15 korrik” tha ministri Damian Gjiknuri në një prononcim

Top