INFO-SHËNIME

Watch Full Movie Despicable Me 3 (2017)

Despicable Me 3 (2017) Duration 96 mins Genre Science Fiction, Adventure, Animation, Comedy, Family. In Cinemas June 15, 2017 Language English. Country United States of America. Plot For Despicable Me 3 Movie ‘Despicable Me 3’ was released in June 15, 2017 in genre Science Fiction. Kyle Balda was directed this movie and starring by Steve

TE REKOMANDUAR

[Watch] Annabelle: Creation (2017) Full Movie Online

Annabelle: Creation (2017) Director David F. Sandberg. Producer Peter Safran, James Wan. Production Company New Line Cinema, Atomic Monster. Release August 3, 2017 Country United States of America. Language English. Runtime 109min Genre Thriller, Horror. PLAY MOVIE DOWNLOAD Synopsis Watch Annabelle: Creation (2017) Full Movie Online Free. ‘Annabelle: Creation’ is a movie genre Thriller, was

PERSONALITETE TE SHQUARA

Muharrem Hoxha, një jetë mes rolesh

E njohin të gjithë si Rrema i Durrësit, e kanë duartrokitur, përshëndetur dhe përgëzuar për batutat dhe rolet e tij prej 40 e ca vitesh në skenën dhe ekranet tona. Ai  është Muharrem Hoxha, aktori i talentuar i humorit shqiptar. Rolet e tij kanë mbetur në memorjen e publikut, për shkak të batutave dhe mesazheve

Top